Какво ви предлагаме

Нека да поговорим малко по подробно за проблемите на бойлерите, техният ремонт и отстраняването на повредите. Извършваме всякакви услуги с цел ефективен и професионален ремонт на бойлери.

Колкото до смяната на термостат на бойлер обръщаме внимание не само на разваленият елемент, а на проблема, който го е породил и с отстраняване то на този проблем наложил смяна на терморегулатор на бойлер. Отхвърляме възможността за понататъчна поява не проблем. При наличието на проблем с термореле на бойлер, трябва да се свържете с квалифициран техник, защото е нужно не само да се смени или възстанови релето а и да се установи пречината за възникналия проблема. С качествата , с които разполагаме сме способни да разрешим вашите проблеми веднъж завинаги.

Ремонт на бойлери, които предлагаме не приключват само с това. Предлагаме ремонти и монтажи на автоматични перални, миялни, перални, сушилни, готварски печки, електрически радиатори, също фигурират в услугите ни, с които разполагаме. Монтираме всякакви електически бойлери за бита.

ВНИМАНИЕ!

При всякакъв теч от бойлера или при офазяване на корпуса (биене на ток) веднага да бъде преустановена работата с уреда и незабавно да се потърси техническо лице!